'Metroid: Other M zet de perfecte Metroid-ervaring neer' | Gamer.nl

'Metroid: Other M zet de perfecte Metroid-ervaring neer' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Sakomoto beschrijft de perfecte Metroid-ervaring als "het begrijpen van, empathie voelen voor en samen vechten met Samus Aran. Ofwel, het is het spelen van Metroid: Other M."

Hij legt verder uit wat het doel was dat Team Ninja gesteld werd bij het ontwikkelen van Metroid: Other M. "We vroegen Team Ninja om Samus en Metroid goed te leren begrijpen en hun ervaring in het maken van geweldige games volledig te benutten."

Metroid: Other M staat gepland voor een lancering op 3 september. Het spel is ontwikkeld door Team Ninja, dat eerder de gameseries Ninja Gaiden en Dead or Alive maakte. Other M stapt af van het volledige 3D-perspectief uit de Metroid Prime-trilogie en kent in plaats daarvan een wi elwerking tu en 2D en 3D.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou