Metroid: Other M en Sin & Punishment 2 mogelijk uitgesteld | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De bezoeker claimt voor de Amerikaanse winkelketen Play 'N Trade te werken. "Een e-mail met nieuwe releasedata kwam direct van Nintendo af." Sin & Punishment 2 zou nu op 27 juni uitkomen in de Verenigde Staten en voor Metroid: Other M zou nog geen nieuwe releasedatum staan. De winkelketens Best Buy en Wal-Mart hebben hun releasedata ook aangepast. Sin & Punishment staat net als bij Play 'N Trade op 27 juni en Metroid: Other M bij Best Buy op 15 augustus en bij Wal-Mart op 1 september.

Nintendo heeft nog geen reactie gegeven op de geruchten. Sin & Punishment 2 moet in Europa op 7 mei uitkomen, terwijl Metroid: Other M ergens dit derde kwartaal moet verschijnen. Het is niet bekend of de mogelijke verschuiving in Amerikaanse releasedata invloed heeft op de Europese planning.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou