Metroid Fusion komt donderdag naar Nintendo Switch Online

Metroid Fusion komt donderdag naar Nintendo Switch Online

Metroid Fusion is vanaf donderdag 9 maart op Nintendo Switch Online verkrijgbaar.

Dat heeft Nintendo aangekondigd. Het Game Boy Advance-spel komt logischerwijs op de GBA-app te staan. Deze app is alleen downloadbaar voor mensen die lid zijn van Nintendo Switch Online en het uitbreidingspakket.

Metroid Fusion verscheen oorspronkelijk in 2002 en is ontwikkeld door hetzelfde team binnen Nintendo dat Super Metroid maakte. In de game besturen spelers wederom Samus Aran, die een ruimtestation onderzoekt waar de opmerkelijke X-parasieten verblijven. Het spel houdt een tweedimensionaal aanzicht aan.

Wanneer Metroid Fusion op de GBA-app verschijnt, zijn alle tweedimensionale hoofddelen uit de Metroid-games speelbaar op Switch. Naast de relatief nieuwe game Metroid Dread zijn Metroid, Metroid 2: Return of Samus en Super Metroid ook speelbaar via Nintendo Switch Online. Onlangs verscheen er een remaster van 3D-game Metroid Prime op Switch - dat spel is vanaf vandaag ook fysiek verkrijgbaar.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Voor del iefhebbers. Dit vind ik een van de beste metroids. Beetje te lineair op sommige momenten maar de sfeer en spanning vond ik ongeevenaard in de 2D games. En een goed verhaal.

0
test

@watashi wa maurice desu. Dit was de eerste 2D Metroid die ik speelde. Had destijds een GBA geleend van iemand. Super toffe game. Denk dat ik die uitbreiding voor Nintendo Online toch maar eens moet doen.

0
test

@Luigi1985 Ik had super Metroid wel eens bij een neef gespeeld en veel met hem mee gekeken. Maar toch vind ik fusion beter. Ja ik weet dat super Metroid je vrijer laat maar het bied ook niet die spannende momenten zoals de SA-x die in het begin gewoon niet te verslaan is. Super Metroid is geen spannende game behalve in de boss fights. Fusion leid de spelers meer maar kan daarom de actie ook beter dirigeren. Super Metroid is wel een klassieke hoor en het is denk ik ook gewoon welke je eerst speelde Want fusion is ook mijn eerste volledig gespeelde Metroid.

0

Aanbevolen voor jou