Metroid Dread-ontwikkelaar werkt aan nieuwe game

Metroid Dread-ontwikkelaar werkt aan nieuwe game

Metroid Dread-ontwikkelaar MercrySteam heeft een nieuwe game in ontwikkeling, zo heeft de studio aangekondigd.

Het gaat om een third-person actie-rpg die zich in "een duistere fantasiewereld" afspeelt. De game draagt de codenaam 'Project Iron' en het gaat om een compleet nieuwe IP die voor meerdere systemen uit moet komen. De uitgever is 505 Games. Veel meer details zijn er niet. Het persbericht is hier te lezen.

MercurySteam werd in 2002 opgericht en heeft naast het dit jaar uitgekomen Metroid Dread onder andere Metroid: Samus Returns, Castlevania: Lords of Shadow en Spacelords ontwikkeld.

Metroid Dread viel op release in ieder geval in de smaak. De game scoorde een 9 op Gamer.nl: "Metroid Dread combineert de oude, vertrouwde Metroid-formule met genoeg frisse ideeën om de 35 jaar oude reeks nieuw leven in te blazen. Niet eerder liet Samus zich zo vloeiend besturen en is de actie zo spectaculair geweest. De EMMI vormen een spannende onderbreking op het standaard verkennen, maar over alle onderdelen van Metroid is even goed nagedacht. Optionele upgrades voegen in de meeste gevallen echter nauwelijks wat toe en zo vrij als Super Metroid wil het ook niet worden. Het zijn kleine misstappen voor een game die Metroid weer op de kaart zet."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou