Metro Redux verschijnt 29 augustus | Gamer.nl

Metro Redux verschijnt 29 augustus | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De winkelversie van Metro Redux bevat een verbeterde Metro 2033 en Metro: Last Light, met daarbij ook alle uitgebrachte downloadbare content. Bij beide games zit ook de moeilijkere Ranger-modus inbegrepen. Het is ook mogelijk om digitaal Metro 2033 Redux of Metro: Last Light Redux apart aan te schaffen vanaf 29 augustus.

Mensen die al in het bezit zijn van één van beide normale versies, krijgen 50% korting als zij besluiten te upgraden naar de Redux-versie. Metro Redux verschijnt voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou