Metro Pack voor BioShock 2 vanaf vandaag op PC | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De Metro Pack levert voor 800 Microsoft punten zes nieuwe maps, een aantal nieuwe achievements, uitdagingen en maskers op. Daarnaast is voor 160 Microsoft punten ook de Character Pack voor de PC-versie te koop, met skins die de speler veranderen in Zigo de vi er en Blanche de actrice.

Het pakket was eerder al beschikbaar op PlayStation Network en Xbox Live, waar spelers vervolgens op enkele problemen stuitten. Zo kunnen spelers zonder de downloadbare content meedoen aan multiplayerse ies van spelers die de DLC wel hebben, met het gevolg dat enkel de oude maps gebruikt worden. De enige manier om er zeker van te zijn om enkel nieuwe content te zien is om een privé-se ie op te zetten, met het nadeel dat je hierin niet je online score kunt verhogen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou