Metro: Last Light uitgesteld tot 2013 | Gamer.nl

Metro: Last Light uitgesteld tot 2013 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De opvolger ven Metro 2033 zou aanvankelijk in het derde kwartaal van dit jaar verschijnen, maar ontwikkelaar 4A Games heeft meer tijd nodig om het spel af te maken. Volgens Farrell krijgt de game twee keer zoveel marketingaandacht dan het eerste deel, wanneer hij op de markt verschijnt.

Andere games die THQ in het financiële jaar 2013, dat loopt van 1 april 2012 tot en met 31 maart 2013, uitbrengt zijn: Darksiders II in juni, South Park: The Game en een WWE-game in het vierde kwartaal van 2012 en Devil's Third in het eerste kwartaal van 2013. Daarnaast heeft het bedrijf nog twee onaangekondigde games in de planning voor het komende financiële jaar.

In financieel 2014 komt er een game van Left 4 Dead-ontwikkelaar Turtle Rock, Dark Millenium Online, Insane van regi eur Guillermo del Toro, Homefront 2, een game van Patrice Désilets (de creative director van A a in's Creed II) en nog vier onaangekondigde games.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou