Nieuws
Metro Exodus

Metro Exodus krijgt speciale Artyom-editie met Nixie Watch

De speciale exemplaren zijn alleen te winnen

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Ontwikkelaar 4A Games heeft in aanloop naar de lancering een speciale editie van Metro Exodus aangekondigd. Deze 'Artyom'-editie bevat onder andere een gasmasker en een werkende Nixie Watch.

In een uitgebrachte video van 4A Games worden de verschillende voorwerpen in de speciale editie behandeld door de schrijver van de Metro-boeken, Dmitry Glukhovsky. Glukhovsky benadrukt dat er slechts tien stuks van deze editie zijn gemaakt en niet gekocht kunnen worden. Ze kunnen daarentegen alleen gewonnen worden via speciale acties. Eén exemplaar is al toegewezen aan ontwikkelaar 4A Games zelf.

In de Artyom-editie bevinden zich iconische voorwerpen uit de Metro-franchise. Onder andere bevat de editie een een gasmasker met bijbehorend filter. Een werkende 'Bullet'-aansteker die gemaakt is van een ontmantelde kogel. Een Spartaans-naamplaatje waarin de naam van de eigenaar gegraveerd staat. Een plattegrond van de route die de speler aflegt in de game, met leren omhulsel. Een handgemaakte en werkende Nixie-horloge. En als laatst bevat de Artyom-editie een certificaat van echtheid met handtekeningen van schrijver Dmitry Glukhovsky en Andrew Prokhorov van 4A Games.

Op de officiële website van Metro Exodus worden updates gegeven over hoe fans kans kunnen maken op de Artyom-editie. Ondertussen is bekendgemaakt dat fans zich kunnen aanmelden op de nieuwsbrief van de website om kans te maken op één van de speciale exemplaren.

Metro Exodus verschijnt op 15 februari voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen:

Lees meer

Dark Souls Trilogy komt op 1 maart naar Europa Ontwikkeling van Command & Conquer Remastered officieel gestart
2

Reacties op: Metro Exodus krijgt speciale Artyom-editie met Nixie Watch

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  JustRaine

  • 10 januari 2019 16:18
  Fucking bruut, vooral die Nixie Watch! Jammer dat er maar 10 zijn, als dit pakket een schappelijke prijs had, dan had ik het wel geweten.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  PyroZnype

  • 11 januari 2019 13:16
  Erg gaaf, hopelijk komen er een paar items ook los te koop, die bullet lighter zou gaaf wezen ^^

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.