Metro Exodus krijgt speciale Artyom-editie met Nixie Watch

Metro Exodus krijgt speciale Artyom-editie met Nixie Watch

Ontwikkelaar 4A Games heeft in aanloop naar de lancering een speciale editie van Metro Exodus aangekondigd. Deze 'Artyom'-editie bevat onder andere een gasmasker en een werkende Nixie Watch.

In een uitgebrachte video van 4A Games worden de verschillende voorwerpen in de speciale editie behandeld door de schrijver van de Metro-boeken, Dmitry Glukhovsky. Glukhovsky benadrukt dat er slechts tien stuks van deze editie zijn gemaakt en niet gekocht kunnen worden. Ze kunnen daarentegen alleen gewonnen worden via speciale acties. Eén exemplaar is al toegewezen aan ontwikkelaar 4A Games zelf.

Watch on YouTube

In de Artyom-editie bevinden zich iconische voorwerpen uit de Metro-franchise. Onder andere bevat de editie een een gasmasker met bijbehorend filter. Een werkende 'Bullet'-aansteker die gemaakt is van een ontmantelde kogel. Een Spartaans-naamplaatje waarin de naam van de eigenaar gegraveerd staat. Een plattegrond van de route die de speler aflegt in de game, met leren omhulsel. Een handgemaakte en werkende Nixie-horloge. En als laatst bevat de Artyom-editie een certificaat van echtheid met handtekeningen van schrijver Dmitry Glukhovsky en Andrew Prokhorov van 4A Games.

Watch on YouTube

Op de officiële website van Metro Exodus worden updates gegeven over hoe fans kans kunnen maken op de Artyom-editie. Ondertussen is bekendgemaakt dat fans zich kunnen aanmelden op de nieuwsbrief van de website om kans te maken op één van de speciale exemplaren.

Metro Exodus verschijnt op 15 februari voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Fucking bruut, vooral die Nixie Watch! Jammer dat er maar 10 zijn, als dit pakket een schappelijke prijs had, dan had ik het wel geweten.

0
test

Erg gaaf, hopelijk komen er een paar items ook los te koop, die bullet lighter zou gaaf wezen ^^

0

Aanbevolen voor jou