Metro Exodus komt naar Steam

Metro Exodus komt naar Steam

Metro Exodus is vanaf 15 februari op Steam verkrijgbaar, zo heeft Deep Silver laten weten.

De pc-versie van de shooter was voorheen alleen op de Epic Games Store beschikbaar. Deep Silver maakte namelijk een deal met Epic Games, waardoor er maar 12 procent van de winst richting Epic ging in plaats van de gebruikelijke 20 procent op Steam.

Het was echter altijd de bedoeling dat het spel maar tijdelijk exclusief op de Epic Games Store zou staan. Het is op 15 februari dan ook precies een jaar geleden dat het pel verscheen.

Metro Exodus is het vervolg op Metro 2033 en Metro: Last Light. Spelers moeten een post-apocalyptisch Rusland doorkruisen en komen ondertussen allerlei gemuteerde dieren tegen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mooi, kan ik hem aan mijn bibliotheek toevoegen :)

0
test

Na het spel te hebben gekocht als Limited edition en via Epic een stukje te hebben gespeeld dacht ik, ok ik wacht wel op steam .. De game crashed door Epic regelmatig, start soms gewoon niet op, of toetsenbord reageert niet na de opstart logos. In totaal zo'n 10 min gespeeld ongv.

0
test

@Krytuun Kom alleen bij Epic voor de gratis games haha.. heb al iets van 100+ games waar ik 0 euro voor betaald heb. Heb de andere delen van de Metro serie ook op Steam, het werkt gewoon veel fijner.

0
test

@rvdno True, ik geef dingen altijd graag een kans voor ik het afschrijf. Ik heb ook een stapel free games op Epic, maar ja.. het onstabiel draaien van games heeft mij doen besluiten de game maar via steam te gaan spelen. Epic is gewoon een browser met een layout.

0

Aanbevolen voor jou