Metro Exodus Enhanced Edition komt in juni naar PS5 en Xbox Series

Metro Exodus Enhanced Edition komt in juni naar PS5 en Xbox Series

De Enhanced Edition van Metro Exodus verschijnt op 18 juni op PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Dat hebben Deep Silver en 4A Games aangekondigd. PS4- en Xbox One-gamers die de game al hebben kunnen op next-gen consoles de Enhanced Edition als gratis upgrade downloaden.

De Enhanced Edition van Metro Exodus verbetert de grafische pracht en praal van de game. Zo bevat elke lichtstraal in het spel nu ray-tracing. De game draait op 4k en 60 fps op PS5 en Series X. 

Gisteren kwam de Enhanced Edition ook op pc uit en toen werd onderstaande lijst getoond om de verschillende verbeteringen te vergelijken. Ook is gisteren onderstaande trailer uitgebracht.

 
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Nice! Destijds een keer gekocht vanwege de prachtige sfeer/graphics, maar nog niet echt aan kunnen beginnen. Mooi even wachten dus.

0
test

@Gertjun zeker doen. Is echt een pracht game! 👍

0

@The_Scratcher Ben maar niet bang, hij staat nog steeds op mijn lijst . Maar nu er een (gratis) enhanced edition komt schuift deze toch even op. Weet bijna zeker dat ik me er wel mee ga vermaken omdat ik ook van de eerdere metro's genoten heb; kost wel even om aan de controls te wennen. Vanmiddag ook RE8 op de deurmat gevallen voor de PS5, en ook Returnal ligt nog te wachten.

0

Aanbevolen voor jou