Nieuws

Metrico+ verschijnt op 23 augustus voor PlayStation 4

Korting voor spelers die Metrico bezitten op PS Vita

Geschreven door Aida . op

Nederlandse indie ontwikkelaar Digital Dreams bevestigt in een bericht op de PlayStation Blog dat Metrico+ op 23 augustus wordt uitgegeven voor PlayStation 4. De ontwikkelaar gaf tegelijkertijd een nieuwe trailer voor de titel uit.

Metrico+ is vanaf 23 augustus te koop voor 13,99 euro. Spelers die de originele Metrico voor PlayStation Vita bezitten, kunnen Metrico+ aanschaffen met 50 procent korting. Dit geldt zowel voor mensen die de originele Metrico al bezitten als voor diegenen die de titel voor de release van Metrico+ nog aanschaffen.

Creative director en lead designer Geert Nellen legt in het bericht uit waarom de nieuwe titel niet de naam Metrico 2 draagt. “De enige reden waarom Metrico+ niet Metrico 2 heet, is omdat een aantal van de originele Metrico-puzzels ook voorkomen in Metrico+. Er is alleen zoveel toegevoegd dat we deze nieuwe versie als een volledig nieuwe game beschouwen.”

Om Metrico naar PlayStation 4 te brengen, moest het team volledig nieuwe mechanieken en puzzels bedenken. Er zijn onder andere nieuwe trofeeën en een speedrun-modus toegevoegd en het spel bevat meer dan 40 nieuwe puzzels.

Bron: PlayStation Blog

Dit artikel delen:

Lees meer

Ontwikkelaar Slender: The Arrival lanceert binnenkort nieuwe titel Valley Nieuws van de week: 'NX is een draagbare console'
0

Reacties op: Metrico+ verschijnt op 23 augustus voor PlayStation 4

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.