BlizzCon vindt plaats op 7 en 8 november. De conventie is die dagen ook op internet te volgen via livestreams, inclusief het optreden van Metallica. 

Virtuele tickets kosten 29,99 euro en geven toegang tot twee livestreams waarop verschillende content te zien is. Houders van zo'n digitale toegangskaart krijgen ook exclusieve in-game items voor alle recente Blizzard-games.

Tijdens het evenement toont Blizzard veelal nieuwe gameplay van aankomende titels, organiseert het speciale panels, interviews, toernooien en kondigt het regelmatig ook nieuwe games of uitbreidingen aan. Dit jaar vindt BlizzCon plaats kort voor het verschijnen van World of Warcraft-uitbreiding Warlords of Draenor op 13 november.

Verder werkt Blizzard aan Diablo 3, dat onlangs nog een grote update ontving op pc en consoles. Het laatste deel in het StarCraft 2-drieluik, Legacy of the Void, moet nog uitkomen en ook de MOBA-game Heroes of the Storm is nog niet officieel verschenen. Tot slot is Blizzard nog van plan om Hearthstone: Heroes of Warcraft eind dit jaar naar Android-tablets te brengen.