Nieuws
Metal Hellsinger

Metal: Hellsinger nu verkrijgbaar op PS4 en Xbox One

Game kwam eerder dit jaar al uit op pc, PS5 en Xbox Series

Geschreven door Michel Musters op
Metal: Hellsinger is sinds kort verkrijgbaar op PlayStation 4 en Xbox One.

De game was eerder dit jaar al uitgekomen voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S, maar is nu dus ook op de vorige generatie consoles verkrijgbaar. 

Daarnaast viert ontwikkelaar The Outsiders dat het spel al meer dan een miljoen spelers heeft. Om dat te vieren is een gratis update uitgekomen met daarin nieuwe wapenskins, combo's en een Archdevil-modus, wat in feite een extra uitdagende moeilijkheidsgraad is. Verder worden er allerlei bugs weggewerkt.

Metal: Hellsinger biedt klassieke first person shooter-gameplay met een uniek aspect: door op de ritme van de metalmuziek demonen af te schieten, kunnen er meer punten binnen worden gehaald. De game bevat exclusieve zang van diverse metalzangers, waaronder Matt Heafy van Trivium, Björn Strid van Soilwork, Alissa White-Gluz van Arch Enemy, Serj Tankian van System of a Down en Mikael Stanne van Dark Tranquility.

Het verhaal van The Outsiders wordt in de game uit de doeken gedaan door Troy Baker, bekend van games als The Last of Us en God of War. Spelers besturen The Unknown, een hybride tussen een mens en een demon die zich een weg baant door de hel met allerlei wapens. De regisseur van de game is David Goldfarb, bekend van spellen als Battlefield: Bad Company 2 en Payday 2.

Hieronder is een trailer van de PS5-versie van de game te bekijken.

Dit artikel delen:

Lees meer

Riot Games klaagt NetEase aan vanwege 'kopie van Valorant' Vroege beelden van mmo Dune: Awakening uitgebracht
0

Reacties op: Metal: Hellsinger nu verkrijgbaar op PS4 en Xbox One

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.