Metal Gear Survive krijgt bèta in januari, eerste info over singleplayer | Gamer.nl

Metal Gear Survive krijgt bèta in januari, eerste info over singleplayer | Gamer.nl

Producer Yuji Korekado geeft in een video de eerste informatie over de singleplayer van Metal Gear Survive. Ook is bekend dat de game in januari een bèta krijgt.

Metal Gear Survive is een spin-off aflevering van Metal Gear Solid 5. De game bevat een singleplayercampagne die gebaseerd is op Metal Gear Solid 5 en bevat veel survival-elementen. De speler wordt door een wormgat getrokken en komt in "een gevaarlijke omgeving terecht met veel biologische bedreigingen". Het is de bedoeling dat spelers hun weg terug naar huis vinden terwijl ze tegen dodelijke wezens vechten en op zoek gaan naar water en voedsel om te overleven.

De game bevat ook een co-op multiplayer waar spelers in teams op een strategische wijze defensieve en interceptor units moeten gebruiken om de tegenpartij te verslaan.

In de video wordt een korte presentatie gegeven van de singleplayercampagne en de centrale rol rondom de Base Camp in zowel de singleplayer als multiplayer.

Volgende maand gaat een Metal Gear Survive-bèta live op PlayStation 4 en Xbox One. Deelnemers zullen in-game bonuscontent ontvangen wanneer zij de game aanschaffen, inclusief een Fox Hound-naamplaatje, een Bandana en Metal Gear REX Head.

De open bèta loopt van 18 tot 21 januari. Metal Gear Survive komt in op 22 februari uit uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou