Metal Gear Solid's Raiden zit in Assassin's Creed: Brotherhood | Gamer.nl

Metal Gear Solid's Raiden zit in Assassin's Creed: Brotherhood | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Er wordt een Raiden-skin voor het hoofdpersonage ontgrendeld wanneer de nieuwe virtuele trainingsmodus uitgespeeld is. Het is niet de eerste keer dat Ubisoft en Konami hun handen ineenslaan voor een dergelijke samenwerking. Altair, het hoofdpersonage uit de eerste A a in's Creed, zat ook verstopt in Metal Gear Solid 4.

Games

A a in's Creed: Brotherhood komt op 18 november uit op Xbox 360, PlayStation 3 en PC. Net als in A a in’s Creed II speelt Ezio Auditore di Firenze de hoofdrol. Hij moet in Rome een eind maken aan de corrupte, machtige Templar Order. Door zijn geld goed te besteden, kan hij de stad weer in volle glorie herstellen, waarvoor hij beloond wordt met extra mi ies.

De ninja Raiden speelt de hoofdrol in het aankomende Metal Gear Solid: Rising. Raiden werd geïntroduceerd in Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty en keerde terug in het vierde deel van de serie. In Metal Gear Solid: Rising krijgt hij zijn eigen game, die verschijnt op de Xbox 360, PC en PlayStation 3. Het is nog niet bekend wanneer de game uitkomt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou