Er wordt een Raiden-skin voor het hoofdpersonage ontgrendeld wanneer de nieuwe virtuele trainingsmodus uitgespeeld is. Het is niet de eerste keer dat Ubisoft en Konami hun handen ineenslaan voor een dergelijke samenwerking. Altair, het hoofdpersonage uit de eerste Assassin's Creed, zat ook verstopt in Metal Gear Solid 4.

Games

Assassin's Creed: Brotherhood komt op 18 november uit op Xbox 360, PlayStation 3 en PC. Net als in Assassin’s Creed II speelt Ezio Auditore di Firenze de hoofdrol. Hij moet in Rome een eind maken aan de corrupte, machtige Templar Order. Door zijn geld goed te besteden, kan hij de stad weer in volle glorie herstellen, waarvoor hij beloond wordt met extra missies.

De ninja Raiden speelt de hoofdrol in het aankomende Metal Gear Solid: Rising. Raiden werd geïntroduceerd in Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty en keerde terug in het vierde deel van de serie. In Metal Gear Solid: Rising krijgt hij zijn eigen game, die verschijnt op de Xbox 360, PC en PlayStation 3. Het is nog niet bekend wanneer de game uitkomt.