Metal Gear Solid voor 3DS is een techdemo, geen game | Gamer.nl

Metal Gear Solid voor 3DS is een techdemo, geen game | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Tijdens de Nintendo-persconferentie werd onthuld dat er een Metal Gear Solid-game naar de 3DS zou komen. Uit een demo op de beursvloer en uit een persbericht van Nintendo bleek het te gaan om een driedimensionale heruitgave van het PS2-spel Metal Gear Solid 3: Snake Eater.  

Volgens Kojima Productions klopt dat persbericht echter niet. "We gaan eerst kijken naar wat mensen denken en vinden. Wat wij dan gaan doen is de juiste richting bepalen. Dit was meer een demonstratie van 3D. De echte game zal niet zo worden, je ogen worden moe." Kojima spreekt wel over een "echte game". Er zal dus wel een Metal Gear Solid voor Nintendo 3DS verschijnen, maar of dit een heruitgave is van een eerdere game, of een compleet nieuwe titel wordt, is vooralsnog onbekend.

Al het nieuws live vanuit Los Angeles: Gamer.nl/E3


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou