Het is al een hele tijd verbazingwekkend stil rondom het nieuwste deel in de Metal Gear Solid reeks, dat op dit moment nog vol in ontwikkeling is bij Konami door Hideo Kojima. Konami wist echter wel te melden dat de vertrouwde voice actors uit de vorige delen ook in Guns of the Patriots te horen zullen zijn.

Dat betekent dat David Hayter nog steeds de stem van Snake zal doen en zal worden bijgestaan door Quinton Flynn (Raiden), Paul Eiding (Roy Campbell), Christopher Randolph (Hal 'Octacon' Emmerich) en Debbie Mae West, die de rol van Meryl Campbell op zich zal nemen. Kris Zimmerman, die in het verleden de voice acting heeft geregisseerd, is ook voor dit deel van de partij.

"Ik ben trots en dankbaar op de bijna tienjarige samenwerking met Mr. Kojima als de stem van Snake. Met het nieuwste deel van deze legendarische serie zullen de spelers worden ondergedompeld in de ultieme Metal Gear ervaring. Ik kan persoonlijk niet wachten om het te spelen," aldus een enthousiaste Hayter.

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots staat voorlopig nog in de planning voor 16 november van dit jaar en zal alleen verschijnen op de PlayStation 3.

Ja, Snake heeft er duidelijk zin in!