Metal Gear Solid-regisseur noemt Death Stranding een 'wonder'

Metal Gear Solid-regisseur noemt Death Stranding een 'wonder'

John Vogt-Roberts, de regisseur van de aankomendehref="http://gamer.nl/artikelen/nieuws/metal-gear-solid-film-niet-gebaseerd-op-een-game-2/" rel="noopener noreferrer" target="_blank"> Metal Gear Solid-verfilming</a>, heeft zijn verwondering over Death Stranding uitgesproken op Twitter.

In zijn tweet zien we Vogt-Roberts op de foto met Metal Gear Solid-bedenker Hideo Kojima en concept artist Yoji Shinkwawa. In zijn beschrijving meldt hij dat hij de kans kreeg om Death Stranding te spelen. Hij noemt de wereld "next-level onberispelijk" en vergelijkt de game met het overweldigende gevoel dat veel filmkijkers kregen bij het kijken van Mad Max: Fury Road, waarbij men zich afvroeg hoe dit "wonder" tot stand is gekomen.

Naast de filmregisseur heeft ook The Walking Dead-acteur Norman Reedus, die een belangrijk personage in Death Stranding vertolkt, zich uitgelaten over de aankomende game. "Het concept komt zo ver uit de toekomst. In plaats van elkaar uitschakelen, brengt het iedereen bij elkaar", omschreef Reedus tegenover Metro. "Het is een erg positieve game, maar eng en deprimerend tegelijkertijd. Het is een soort nieuwe film. Ik heb nog nooit iets gezien zoals wij doen."

Death Stranding werd in 2016 aangekondigd, maar er is nog geen officiële releasedatum of -periode aangekondigd. Het is de eerste game die Metal Gear-bedenker Hideo Kojima maakt sinds hij is vertrokken bij uitgever Konami.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Leuke film hoor Mad max fury road. Maar om deze nou een wonder te noemen.

0
test

@marco300 Een filmisch wonder zeer zeker.

0

How To Build Hype. Niet dat ik geen vertrouwen heb in Kojima, deze game gaat zo asskicken!!!!

0

Aanbevolen voor jou