Metal Gear Solid HD-collectie bevat MSX-titels | Gamer.nl

Metal Gear Solid HD-collectie bevat MSX-titels | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Een Europese releasedatum is nog niet bekendgemaakt, maar volgens ontwikkelaar Konami volgt een aankondiging hierover binnenkort. De Europese versie van de HD-collectie verschijnt op Xbox 360 en PlayStation 3 en komt met opgepoetste versies van Metal Gear Solid 2, Metal Gear Solid 3 en Metal Gear Solid: Peace Walker. 

Eerder deze week werd bekend dat de Metal Gear Solid HD Collection volgend jaar ook naar de PlayStation Vita komt. Ook brengt Konami een zeer gelimiteerde Metal Gear Solid Ultimate HD-bundel uit voor PS3, die Metal Gear Solid 4 en een code om de eerste Metal Gear Solid te downloaden bevat. Van de Ultimate-collectie worden er wereldwijd slechts 4000 beschikbaar gesteld.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou