Nieuws
Metal Gear Solid

Metal Gear Solid-verfilming niet gebaseerd op een enkele game

Casten moet nog gebeuren

Geschreven door Pablo Bool op
De regisseur van de Metal Gear Solid-verfiming, Jordan Vogt-Roberts, oppert in een interview dat het niet gebaseerd is op een bepaalde game uit de serie.

Vogt-Roberts werd geïnterviewd tijdens de Comic-Con in San Diego en zegt: We adapteren niet iets wat vastgesteld kan worden als 'deze game', maar we ook niet het tegenovergestelde, zoals het geval was bij Dark Tower die totaal geen rekening hield met waarom fans er van hielden.”

Vogt-Roberts meldt dat hij erg trots is en vol spanning zit en dat de film overeen moet komen met de visie van Kojima. Voornamelijk hoe er met verschillende periodes wordt omgegaan, is volgens Vogt-Roberts nog nooit gedaan. De regisseur zegt daarnaast dat de film geen structuur met drie aktes heeft, omdat hij denkt dat mensen hier te bekend mee zijn.

Over zijn samenwerking met Hideo Kojima zegt de regisseur dat hij hem heeft verteld dat hij zoveel mogelijk opties moet verkennen. Volgens Vogt-Roberts zei Kojima tegen hem: “Doe wat ik zou doen, verraad je publiek.”

“Mijn doel is om echt te vertolken wat fans willen en verwachten om de omslachtige, geweldige en de lange tijdlijn te verfilmen op een logische manier," aldus Vogt-Roberts over de amibitieuze verfilming.

Over de casting heeft de regisseur nog niet veel te melden, aangezien het script net is ingeleverd. Eerst moet de studio het script goed keuren, voordat er naar acteurs wordt gekeken. Het script is geschreven door Derek Connolly, bekend van onder andere de films Jurassic World, Kong: Skull Island en Jurassic World: Fallen Kingdom,

Eerder zei Vogt-Roberts ook dat hij graag een Metroid-film wil maken en zelfs al een pitch klaar heeft.

Metal Gear Solid

Dit artikel delen:

Lees meer

Rockstar kondigt officiële guidebook voor Red Dead Redemption 2 aan Playground-modus keert morgen terug naar Fortnite: Battle Royale
2

Reacties op: Metal Gear Solid-verfilming niet gebaseerd op een enkele game

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  pyronaan

  • 24 juli 2018 17:57
  Als ze dat nou gewoon wel hadden gedaan hadden we misschien een keer een goeie game verfilming gehad

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  SuperDre

  • 24 juli 2018 21:17
  uhoh, klinkt als een van hak op de tak achtige film, OF vergelijkbaar met Pulp fiction, maar ik geloof niet dat iemand zo'n structuur nog heel goed kan nabootsen en zeker niet voor een MGS film.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.