Nieuws
Quiet Metal Gear Online

Metal Gear Online-dlc met Quiet vanaf 15 maart beschikbaar

Ook drie nieuwe maps beschikbaar middels dlc

Geschreven door Lucas May op

Konami heeft aangekondigd de Cloaked in Silence-dlc voor Metal Gear Online op 15 maart uit te brengen. De betaalde content komt met het personage Quiet en drie nieuwe maps.

Quiet kan sneller rennen dan elk ander personage, daarnaast heeft zij de mogelijkheid zichzelf te camoufleren en kan zij ladders sneller beklimmen. Een nadeel van Quiet is dat zij niet kan communiceren met haar teamgenoten.

De Cloaked in Silence-dlc bevat ook drie nieuwe maps om in te strijden. Alle omgevingen zijn gebaseerd op locaties uit de singleplayer-campagne van Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain. De drie maps zijn Rust Palace, Coral Complex en Azure Mountain.

Op 7 april wordt een survival-modus toegevoegd aan Metal Gear Online. In deze nieuwe modus moeten teams verschillende missies voltooien om de hoogste reeks overwinningen te behalen. Eigenaars van de Cloaked in Silence-dlc kunnen dit onbeperkt spelen, terwijl andere spelers elke week tien gratis pogingen krijgt.

De Cloaked in Silence-dlc kost 3,99 euro en is vanaf 15 maart verkrijgbaar. Metal Gear Online is beschikbaar in combinatie met Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain voor PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 en Steam.

Bron: null

Dit artikel delen:

Lees meer

Komende PlayStation 4-update voegt remote play voor pc en Mac toe Maker The Novelist kondigt nieuwe game Near Death aan
0

Reacties op: Metal Gear Online-dlc met Quiet vanaf 15 maart beschikbaar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.