'Meta wil tot 2024 vier nieuwe vr-headsets uitbrengen'

'Meta wil tot 2024 vier nieuwe vr-headsets uitbrengen'

Meta zou voor 2024 vier nieuwe virtualrealityheadsets willen uitbrengen.

Dat claimt The Information te hebben vernomen. De website zou met twee anonieme bronnen hebben gepraat die bekend zijn met de plannen van het bedrijf achter Facebook.

De eerste van de vier headsets, Project Cambria, zou voor de high-end vr- en ar-markt bedoeld zijn en in september moeten verschijnen. The Information meldde in eerste instantie dat de headset zo'n 800 dollar moet gaan kosten, maar Meta heeft inmiddels op de geruchten gereageerd door te melden dat de headset "veel duurder dan 800 dollar" wordt. Het bedrijf heeft niet op de andere geruchten gereageerd, maar Project Cambria werd vorig jaar al aangekondigd en is dus sowieso in de maak.

Meta is al geruime tijd eigenaar van het bedrijf Oculus, dat onder andere de Oculus Rift en Oculus Quest uitbracht.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat was al langer bekend dat de de cambria een heel stuk duurder zou gaan worden, maar toch hoopte een hoop mensen met stuk duurder, maximaal 800-900 dollar ipv vergelijkbare prijs als bv de Vive Focus 3. De cambria is niet gericht op gamers maar voornamelijk op industrie, daarvoor komt dus de opvolger van de Quest 2.

0
test

Ben wel heel benieuwd. Hogere resolutie, beeldhoek en refresh rate zouden me kunnen overtuigen over te stappen. En dan de rest wat de quest nu heeft dus draadloos en pc link.

0

Aanbevolen voor jou