Infantry een nieuw spel van Sony Online Entertainment. Samen met 149 andere dudes kan je je uitleven in dit spel. Infantry is een tactical combat role-playing game waarbij je op verschillende plekken moet knokken. Dit knokken doe je in de toekomst en om het geheel nog een beetje diepgang te geven zit er zelfs een verhaal bij.

Het huidige keizerrijk, The Collective, is aan het afbreken en overal is er geweld en zijn er opstanden. Zo onstaat het verzet dat tegen dit Collective zal gaan vechten.There are over 200 different weapons in Infantry and the range of weapons to choose from is also rather impressive. Weapons in include: lasers, pistols, rifles, carbines, sub-machine guns, slug throwers, shotguns, grenade throwers, anti-tank rockets, and flame throwers -- just to name a few.

The main draw for Infantry is obviously the sheer number of players that can be in a game. When we've fired up Infantry, there have been games with over 150 players in them, which was pretty extraordinary. De graphics zijn behoorlijk 2d en konden mij niet warm maken, maar uiteindelijk draait het om de gameplay. En dan is het wel erg bizar om met 150 man te vechten. Wat niet bizar is is het feit dat je 10 dollar per maand moet betalen om te kunnen spelen.