Vroeger was het niet meer dan gebruikelijk dat een spel in een mooie doos verpakt ging, maar tegenwoordig zijn DVD-doosjes met een summiere handleiding de standaard. Uitgever Nobilis gaat met het aankomende Two Worlds echter lekker tegen de stroom in met een luxe kartonnen verpakking voor de PC-versie, voorzien van een dubbele flap waarop alle informatie over het spel te lezen is. De 'normale editie' gaat voor 49.99 euro over de toonbank en bevat een uitgebreide handleiding, een map van de omgeving en natuurlijk het spel zelf.

Maar voor wie dat nog niet genoeg is, is er voor 64.99 de zogeheten Royal Edition, waarin je naast de inhoud van de gewone editie ook nog een kaartspel, een t-shirt en een briefopener aan zult treffen. Deze metalen briefopener is een replica van het Kilgorin-zwaard uit het spel.

De Royal Edition is ook voor Xbox 360-bezitters beschikbaar, voor 69.99, alleen zullen zij het zonder de briefopener moeten stellen. De meerprijs van deze Royal Edition ligt overigens ook een stuk lager, want de gewone Xbox 360-versie, nota bene in een DVD-doosje, kost 64.99. Two Worlds ligt vanaf 9 mei in de winkels.