Mercenaries-modus keert terug in Resident Evil 6 | Gamer.nl

Mercenaries-modus keert terug in Resident Evil 6 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In de Mercenaries-modus moeten spelers binnen de tijdslimiet zoveel mogelijk zombies afmaken. Zij kunnen ondertu en ook extra tijd verzamelen of een multiplierbonus die extra punten geeft per gedode zombie. 

Capcom maakte de terugkeer van de modus bekend aan de hand van pre-orderbonu en voor het spel, die extra maps voor dit speltype bieden. Momenteel zijn deze extra's enkel aangekondigd voor de Verenigde Staten, of ze ook voor Europa beschikbaar komen, is nog niet bekendgemaakt.

In totaal zijn drie maps onthuld, High Seas Fortre , Catacombs en Rail Yard. De eerste speelt zich af op een vliegdekschip. Spelers moeten vanaf het bovenste dek naar de onderste hangars zien te komen. De map Catacombs speelt zich af in oude catacombes waar naast zombies ook diverse vallen moeten worden ontweken. Rail Yard is gesitueerd in een verlaten trein station.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou