'Mensen moet meer bijgebracht worden over digitale games' | Gamer.nl

'Mensen moet meer bijgebracht worden over digitale games' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Het is verbazingwekkend hoeveel gamers nog nooit een Xbox Live Arcade- of PlayStation Network-game gekocht hebben. Ik denk dat dit vooral komt doordat mensen niet duidelijk genoeg gemaakt wordt dat deze diensten bestaan", stelt Vella.

"Natuurlijk, iedereen die op [gameforum] NeoGAF berichten plaatst of [gamesmagazine] EGM leest, kent en koop downloadbare titels, maar de normale speler die in zijn kelderkamer headshots maakt of touchdowns aan het gooien is, weet waarschijnlijk alleen dat Xbox Live en PlayStation Network bestaan voor online multiplayer."

"Hoe meer mensen bijgebracht wordt over downloadbare titels en hoe zij die geweldige games van de diensten af kunnen halen, hoe beter onafhankelijke ontwikkelaars het doen op het platform", aldus Vella.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou