Mensen met mods kunnen Multiversus niet meer spelen

Mensen met mods kunnen Multiversus niet meer spelen

Mensen die mods voor Multiversus hebben geïnstalleerd kunnen de game niet meer opstarten.

Dat is het geval sinds een recente patch is uitgekomen. Het lijkt er op dat uitgever Warner Bros. niet wil dat mensen mods gebruiken, aangezien het bedrijf mensen die video's van mods plaatsten ook heeft verzocht die video's offline te halen. Dit komt waarschijnlijk omdat de meeste mods gebruikt werden om personages aan de game toe te voegen die er eindelijk niet in zitten.

Het eerste seizoen van Multiversus is eerder deze wek gestart. Mensen kunnen voor de game een gratis en betaalde Battle Pass binnenhalen, waarmee allerlei cosmetische items voor personages ontgrendeld kunnen worden. Later dit seizoen komen personages als Rick en Morty, Stripe uit Gremlins en Black Adam beschikbaar.

Multiversus is een Smash Bros.-achtige vechtgame met diverse personages uit franchises van Warner Bros. De game richt zich voornamelijk op 2v2-gevechten, maar 1v1 en een free-for-all-modus voor vier spelers is ook beschikbaar. De game is speelbaar op pc, PlayStation 5, PlayStation 4 en Xbox-consoles, inclusief cross-play.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Warner Brothers... en daarom gaan we ook nooit een remaster van No One Lives Forever zien helaas.

0
test

bizar, er zijn zoveel voorbeelden van mod communities die een spel in leven houden en weer aantrekkelijk maken voor een volgende generatie, mass effect series, skyrim etc nexus stat er vol. Ik ben erg een fan van mods ik begrijp uit de tekst dzat het verdien model cosmetische spulletjes kopen is, dus als die gratis als mod te krijgen zijn (of vergelijkbaar), dan werkt dat natuurlijk niet

0

Aanbevolen voor jou