Men of War: Vietnam aangekondigd | Gamer.nl

Men of War: Vietnam aangekondigd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De Amerikaanse campagne draait om een team elite-soldaten, waarvan elk lid een naam, specialiteit en een eigen persoonlijkheid heeft. In sommige mi ies zal dit team er alleen voor staan, in andere mi ies krijgen ze steun van gewone Amerikaanse soldaten of van Zuid-Vietnamese troepen.

De Noord-Vietnamese campagne draait om twee Vietnamese soldaten en twee Ru ische militaire adviseurs die als enige een hinderlaag van Amerikaanse troepen hebben overleefd. Zonder radiocommunicatie en voertuigen zullen zij zichzelf in veiligheid moeten brengen.

Kleinschalig

De Men of War-reeks onderscheidt zich van andere RTS-games door zijn kleinschaligheid. De soldaten zijn geen naamloos kanonnenvoer, maar echt uitgewerkte personages die centraal staan in het verhaal. Hierdoor vertoont het op punten meer overeenkomsten met bijvoorbeeld Commandos, al is het strijdtoneel een stuk gevaarlijker en hectischer. De Men of War-reeks is een voortzetting van Soldiers: Heroes of World War 2 en kent inmiddels al drie delen die zich in de Tweede Wereldoorlog afspelen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou