Nieuws
Men of War 2

Men of War 2 aangekondigd, verschijnt in 2022

Vervolg op de klassieke rts-reeks

Geschreven door Michel Musters op
Men of War 2, het vervolg op de klassieke real time strategy-game, is gisteravond officieel aangekondigd.

De game moet de rts-gameplay van de reeks intact houden en keert terug naar de Tweede Wereldoorlog. Er zijn verhaalcampagnes voor zowel het Westelijke als Oostelijke front, waarbij spelers kunnen kiezen tussen de Allies en de Soviets. De game kan zowel alleen als in co-op met vijf spelers doorlopen worden.

Net als in de oude games kunnen spelers 'inzoomen' op de actie en dus individuele soldaten besturen. Dit wordt 'Direct Vision' genoemd. Ook is er een mechanisme waarbij de frontlinie van gevechten een belangrijke rol speelt.

Men of War 2 wordt ontwikkeld door Best Way, de studio die aan de wieg stond van de franchise, en uitgegeven door 1C Entertainment. De game moet in 2022 op Steam verschijnen - een precieze releasedatum is er nog niet. Op Gamer.nl volgt in de loop van vandaag een preview gebaseerd op een bijgewoonde presentatie. Hieronder is de eerste trailer te bekijken.

Dit artikel delen:

Lees meer

Update: Battlefield 2042-patch moet morgen de gunplay verbeteren Twelve Minutes verschijnt in december op PlayStation en Switch
0

Reacties op: Men of War 2 aangekondigd, verschijnt in 2022

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.