Mega Man-producer bevestigt nieuwe game

Mega Man-producer bevestigt nieuwe game

In interview met Japanse game-website href="https://www.gamer.ne.jp/news/201909140048/" rel="noopener noreferrer" style="" target="_blank">Gamer </a>bevestigt Mega Man-producer Kazuhiro Tsuchiya dat er een nieuwe game in de maak is.

“Er is al besloten welke game als volgende ontwikkeld wordt, ik wil echter de specifieke details geheim houden,” aldus Tsuchiya. Verder zegt Tsuchiya dat een nieuwe Mega Man zeker niet uitgesloten is, maar of dit de game is waarmee ze bezig zijn is niet duidelijk.

Tsuchiya verteld verder dat er nooit sprake is van een spin-off met betrekking tot de Mega Man-franchise, volgens hem denkt iedereen aan een andere Mega Man wanneer ze aan de serie denken en dat dit komt door het verschil in generaties. "Om die reden willen we geen enkele serie of de toekomst ervan ontkennen,” zo gaat Tsuchiya verder.

Het is dus niet zeker of de nieuwe game onderdeel gaat zijn van de Mega Man-series, maar wel dat er een nieuwe game gaat komen van de studio en dat een toekomstig vervolg op de Mega Man-series niet uitgesloten wordt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou