Nieuws
Mega Man

Mega Man krijgt eigen live action-film

Film gericht naar meerdere doelgroepen

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Ontwikkelaar Capcom heeft aangekondigd dat Mega Man een eigen live action-film gaat krijgen. Capcom zegt Mega Man een eigen film te geven ter viering van het 30-jarig bestaan van de franchise.

In een persbericht maakt Capcom bekend dat de film wordt geregisseerd door Henry Joost en Ariel Schulman, die voorheen al betrokken waren bij de productie van films als Catfish en Paranormal Activity 3. De film wordt tevens geproduceerd onder de studio 20th Century Fox. De film zou simpelweg de titel 'MEGA MAN' moeten dragen.

De ontwikkelaar zegt met de film meerdere doelgroepen te willen bereiken. De ontwikkelaar wil niet alleen game-liefhebbers bereiken, maar ook liefhebbers van actiefilms. Op deze manier wil Capcom de film toegankelijk maken voor meer doelgroepen. De Mega Man-film zou de essentie van games intact moeten houden en tegelijkertijd de waarde van entertainment bevatten van een Hollywood-film.

Mega Man

Eerder vandaag brachten wij de review uit van Mega Man 11, waar het er onder andere in slaagt om de nostalgische snaar bij spelers te raken met klassieke gameplay.

Dit artikel delen:

Lees meer

Ubisoft zoekt naar multiplayer-mogelijkheden voor Assassin's Creed Medeoprichter van Blizzard treedt af als CEO
2

Reacties op: Mega Man krijgt eigen live action-film

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  watashi wa maurice desu.

  • 4 oktober 2018 18:51
  Oei, wat kan ik me hier toch bij indenken.
  De essentie van de games behouden maar tegelijk actie fans bekoren.
  De grootste essentie van de games is het gezeik met dr. Wily, de hulp van Dr. light….en vooral het overnemen van de kracht van de vijand.
  Die eerste 2 zijn nog wel te plaatsen maar hoe gaan ze die kracht overname beetje leuk maken dat het niet enkel een wapentje afpakken is( want dat doet elke actieheld in films al).

  Daarbij…..live action mega man. Vraag me af of dat niet eruit gaat zien zoals die mega foute mega man 1 en 2 cover die er waren. Je weet wel die covers met een man in een blauw pakkie met een rare spierballen die dan mega man moest voorstellen.

  Als het daar ook maar op lijkt dan ga ik seker niet kijken.
  Als ze iets meer respect kunnen hebben dan geef ik het voor een actie film mogelijk een kansje.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  HunterSeeker

  • 5 oktober 2018 08:50
  @watashi wa maurice desu. zie het als Ironman met upgrades aan zn pak. Ik wacht wel totdat tie uit de bioscoop is (als tie al niet direct naar dvd gaat)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.