Nieuws
Meet Your Maker

Meet Your Maker is een van de PlayStation Plus Essential-games van april

Game komt op 4 april officieel uit

Geschreven door Michel Musters op
Een van de games die in april aan alle PlayStation Plus-leden wordt geschonken is bekendgemaakt: Meet Your Maker.

Normaliter worden alle PS Plus Essential-games van de maand tegelijk aangekondigd, maar de makers van Meet Your Maker onthulden op PlayStation Blog dat de game op 4 april - wanneer het spel officieel uitkomt - ook meteen via PS Plus weggegeven wordt. Het spel is ontwikkeld door Dead by Daylight-studio Behaviour Interactive

Meet Your Maker werd vorig jaar al aangekondigd en speelt zich af in een post-apocalyptische wereld waarin overlevenden op zoek zijn naar de doden van voordat de wereld in vernieling raakte. Hun genetisch materiaal kan namelijk gebruikt worden om bewust leven intact te houden.

De game bestaat uit twee belangrijke segmenten: bouwen en raiden. In de bouwmodus creëren spelers hun eigen 'outposts', met daarin allerlei valstrikken en vijanden. Wanneer deze klaar is, wordt die met de wereld gedeeld. De raidmodus laat spelers met een vriend of vriendin de gebouwde outposts van andere spelers verkennen.

Meet Your Maker komt op 4 april uit op Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One en wordt dan dus ook als gratis te claimen game via PlayStation Plus aangeboden. 

Dit artikel delen:

Lees meer

'Details in Horizon Forbidden West-dlc Burning Shores alleen mogelijk op PS5' Call of Duty: Modern Warfare 2-multiplayer komende dagen gratis speelbaar
1

Reacties op: Meet Your Maker is een van de PlayStation Plus Essential-games van april

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Wiebelsnor

    • 15 maart 2023 11:47
    Dus het is een soort Mario Maker? Haha heel leuk!

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.