Massive multiplayer games zijn en worden steeds meer de trend, dat is natuurlijk logische want wie wil er niet met 100 of wel 1000 mensen online spelen. Ik heb persoonlijk nog nooit Everquest of een andere MMORPG game gespeeld maar ben het binnekort wel van plan.

RpgPlanet heeft alle meest verwachte MMORPG's op een rijtje gezet en er een vote optie bij gezet. Zoals sommige mensen wel weten ben ik nu al fan van EVE-Online, maar andere games die er tussen staan lijken me ook intressant zoals Anarchy Online en Ultima Worlds Online: Origin. Voor vele zal Necron erg onbekend zijn en dat is jammer want het ziet er veel belovend uit. Ik heb er ook maar pas geleden van gehoord maar was gelijk wakker. Als je denkt waarom de nieuwe MMORPG titel van Star Wars is dit de reden.

Helaas zijn deze games alleen maar voor mensen weggelegd met goede verbindingen zoals ADSL en in sommige gevallen kabel. Wil je iedergeval weten welke games er allemaal aankomen en ook nog voten, ga dan snel naar RpgPlanet.Please note that due to their official release dates of 2002, we have decided not to include some well-known MMORPGs currently in development, such as HORIZONS: Empires of Isteria and Star Wars Galaxies.

Ik ben alleen nog benieuwd waar Westwood op dit moment mee bezig is. Pasgeleden hadden ze beta testers nodig voor een nieuwe game met als thema de ruimte. Maarja we zullen wel zien tot die tijd kan je nog even Everquest gaan spelen, of een potje counter-strike ook al is het geen MMORPG.

De screens die je hierboven ziet zijn van Necron, EVE-Online en Shadowbane.