"De bestverkochte game hebben op de Ouya is niet heel boeiend, maar het is leuk. Hij verkoopt daar nog steeds", merkt Thorson op als hem wordt gevraagd naar de verkoopcijfers van TowerFall en het uitgebreide TowerFall: Ascension, dat verscheen op de pc en PlayStation 4. Verdeeld over alle platformen heeft TowerFall inmiddels meer dan 500.000 dollar opgebracht. 

De CEO van Ouya, Julie Uhrman, ziet in verkoopcijfers van de game op de pc en PS4 het bewijs dat de Ouya een succes is. "21% van de totale omzet komt van de Ouya, wat best indrukwekkend is als je dat vergelijkt met de community's van Steam en PlayStation." Uhrman benadrukt dat TowerFall eerst uitkwam op de kleine Android-console: "De Ouya heeft TowerFall en Matt op de kaart gezet. Zijn verhaal is het teken dat de Ouya werkt: we vinden de nieuwe grote ontwikkelaars en we maken beroemdheden van ze, terwijl we hun geweldige games het geld geven dat ze verdienen."

De Ouya was een van de meest succesvolle projecten op crowdfundingsite Kickstarter. De Ouya vroeg om 950.000 dollar en wist uiteindelijk 8,6 miljoen dollar op te halen. Ruim 63.000 mensen deden een donatie.