'Meerdere Lego-games geannuleerd bij TT Games'

'Meerdere Lego-games geannuleerd bij TT Games'

Er zouden meerdere onaangekondigde Lego-games zijn geannuleerd bij de Britse ontwikkelaar TT Games. Dat meldt website href="https://www.nintendolife.com/news/2023/03/report-lego-disney-and-guardians-of-the-galaxy-projects-among-multiple-cancellations-at-tt-games">Nintendo Life</a> op basis van interne bronnen.

Een van de geannuleerde games zou een project in samenwerking met Disney zijn, dat intern 'Project Marley' werd genoemd. Personages uit veel verschillende Disney-films zouden hierin samenkomen, zoals Frozen en Toy Story, maar ook de Muppets en Pirates of the Caribbean.

Volgens Nintendo Life verliep de ontwikkeling stroef en had de studio moeite om de juiste richting te kiezen voor de game. Het succes van Disney Dreamlight Valley van Gameloft zou na vier jaar ontwikkeltijd uiteindelijk de druppel zijn geweest, omdat die game ongeveer hetzelfde idee had.

Naast Project Marley zouden er nog andere games zijn geannuleerd, zoals een Lego-game in de wereld van Marvels Guardians of the Galaxy met de codenaam 'Project Cosmic'. Ook zou TT Games aan een shooter hebben gewerkt met allerlei personages uit series van Warner Bros., zoals DC, Rick & Morty en Looney Tunes, maar ook deze 'Project Rainbow Road' zou zijn geschrapt.

TT Games zou op dit moment nog werken aan DLC met de Mandalorian voor het vorig jaar verschenen Lego Star Wars: The Skywalker Saga en een Lego-game rond Batman. Volgens Nintendo Life zouden deze projecten zich echter ook mogelijk in de gevarenzone bevinden, omdat de studio met man en macht zou werken aan een Lego-game over Harry Potter.

Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb me altijd goed vermaakt met Lego games totdat ze met die bagger games als Lego Worlds en Lego Movie 2 videogame kwamen. Lego movie videogame 1 is een van mijn favo lego games maar 2 is nog niet eens een schim daarvan. Over de nieuwe Lego Star Wars hoor ik ook niet heel veel positiefs dus die heb ik links laten liggen. Wellicht dat dit hele concept een beetje ver is uitgemolken en dat het tijd is voor een frisse, nieuwe start. En dan bij voorkeur niet zoals Lego Worlds.

0
test

@Riyakuya Ik vond Lego Bricktales een leuke originele afwisseling, dat is toch net wat anders als de standaard lego games.

0
test

@demieg81 die moet ik inderdaad nog spelen! Was me helemaal ontgaan.

0
test

@Riyakuya graag gedaan! LEGO Builder's Journey lijkt er een beetje op en is ook best leuk!

0

Aanbevolen voor jou