Nieuws
Isabelle

Meerdere glitches ontdekt in Super Smash Bros. Ultimate

Isabelle breekt de game

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Er zijn een enkele glitches ontdekt door spelers in Super Smash Bros. Ultimate. Zo is er door een speler een glitch ontdekt waardoor de game kan crashen. Daarnaast is er een glitch gevonden die ongelimiteerd assist trophies kan laten verschijnen.

De eerste glitch is ontdekt door een speler die tijdens een gevecht met Isabelle en Villager een voorwerp naar elkaar aan het overgooien waren. Bij het veelvuldig overgooien crasht de game en wordt de betreffende speler teruggebracht naar het HOME-menu van de Switch. Reddit-gebruiker andrewsbro deelde de glitch op het platform. De glitch kwam voor het eerst voor na de recente 1.2.0-update. YouTube-kanaal GameXplain deelde een video over de glitch.

YouTube-kanaal Master0fHyrule heeft ondertussen een tweede glitch gedeeld van de game waarin wederom het personage Isabelle een rol speelt. In dit geval zijn er twee Isabelle-personages om de glitch te activeren. Wanneer de twee personages tegenover elkaar staan moeten beide spelers tegelijkertijd een assist trophy, die in het midden staat, binnen weten te halen door een vishengel naar het item te werpen.

Wanneer dit precies op hetzelfde moment door beide spelers wordt uitgevoerd, wordt er met een beetje geluk een glitch geactiveerd. Dit zorgt ervoor dat de assist trophy continu opnieuw verschijnt in een cyclus totdat de speler zelf beslist om het te stoppen. In onderstaande video wordt uitgelicht hoe de glitch eruit ziet als er onder andere een oneindig aantal Waluigi's, Nintendogs en Knuckles' verschijnen.

Met deze ontdekte glitches kan van Nintendo verwacht worden dat er binnenkort een nieuwe patch wordt uitgebracht die deze technische problemen oplost.

Super Smash Bros. Ultimate is verkrijgbaar op Nintendo Switch.

Dit artikel delen:

Lees meer

Animatieserie Warhammer 40K in de maak Spelers bekritiseren prijzen van items in Fallout 76
1

Reacties op: Meerdere glitches ontdekt in Super Smash Bros. Ultimate

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • TheBigN93

    • 18 december 2018 14:22
    3 miljoen verkocht in Amerika in 11 dagen!

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.