Nieuws
Five Nights at Freddys World

Meerdere Five Nights at Freddy’s-games in ontwikkeling

Verfilming uitgesteld

Geschreven door Michel Musters op
Er zijn meerdere Five Nights at Freddy's-games in ontwikkeling. Daarnaast is de verfilming uitgesteld.

Bedenker en ontwikkelaar Scott Cawthon gaf op de Steam-pagina van de franchise een update over de stand van zaken. Volgens hem zijn er verschillende games in de franchise die komend jaar moeten uitkomen.

Hieronder vallen onder andere een vr-game die volgens Cawthon voor veertig procent af is, alsmede een ar-project die voor tien procent klaar is. Ook komen er consoleversies van de bestaande Freddy's-games. Er wordt gewerkt aan een concept voor een game genaamd Five Nights at Freddy's: Into Madness. Tot slot zou er ook een 'AAA-game' rondom de franchise in ontwikkeling zijn. Veel meer details over bovengenoemde games zijn niet gegeven.

Buiten de games komen er meer projecten rondom de franchise uit. Zo komt er er trilogie boeken uit en wordt er, zoals eerder aangekondigd, nog altijd aan een film gewerkt. Cawthon laat weten dat het script in zijn geheel herschreven wordt, omdat hij een idee kreeg die hij leuker vond dan het originele script.

Volgens Cawthon speelt de film (en mogelijke vervolgen op de film) zich alleen af in het Five Nights at Freddy's 1 tot en met 3-universum. De games na Five Nights at Freddy's 3 hebben dus niets met de films van doen. Wanneer de film nu uitkomt is nog niet duidelijk.

Dit artikel delen:

Lees meer

Review: Round-up gaming keyboards 2018 Nuketown vandaag beschikbaar voor PS4-versie CoD: Black Ops 4
1

Reacties op: Meerdere Five Nights at Freddy’s-games in ontwikkeling

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Floppyhoofd_

  • 13 november 2018 14:47
  Meer Fnaf is altijd goed :D

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.