Meer Street Fighter-films in de planning | Gamer.nl

Meer Street Fighter-films in de planning | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Tot deze projecten behoort op zijn minst één verfilming. Eerder zijn in dezelfde vorm al twee films uitgebracht gebaseerd op de vechtreeks: Street Fighter en Street Fighter: The Legend of Chun-Li.

"Ik denk dat je in de toekomst een aantal intere ante dingen zult gaan zien waar fans wel enthousiast van kunnen worden. Laten we zeggen dat we nog niet klaar zijn met Street Fighter-films en videoprojecten", aldus Sven on.

Geflopt

De laatste Street Fighter-film, The Legend of Chun-Li, werd begin dit jaar nog door Rotten Tomatoes bekroond met de titel 'slechtste film van 2009'. Als reactie op de tegenvallende kwaliteit van de eerste twee verfilmingen, zei Sven on: "Hopelijk doen we het in de toekomst wel een keer goed. Er zijn meer projecten in ontwikkeling"


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou