Meer spelers dan ooit in GTA Online | Gamer.nl

Meer spelers dan ooit in GTA Online | Gamer.nl

In december van afgelopen jaar waren er meer spelers dan ooit in GTA Online.

Rockstar Games laat via haar blog weten dat er in december 2017 de meeste spelers ooit waren in GTA Online.

In de blogpost zegt Rockstar Games dat 2017 het grootste jaar tot nu toe was voor GTA Online. De ontwikkelaar noemt geen cijfers over spelers, de omzet of iets anders, maar zegt wel dat er in december nog nooit zoveel spelers gebruikmaakte van de online-functie van GTA 5.

In december bracht Rockstar onder andere De Doomsday Heists naar GTA Online. Hierbij moeten een rijke techmagnaat, geheim agent, sociaal ongemakkelijke complottheoriedenker en een neurotische supercomputer de krachten bundelen om San Andreas te behoeden van een totale ondergang. Terwijl apocalyptische dreigingen van onbekende tegenstanders op je af komen, moet een team van 2 tot 4 spelers mysteries oplo en en de straten van Los Santos beschermen. De Doomsday Heist was de eerste nieuwe heist sinds 2015, toen kwam de Heists Update uit. Verder kwam er in december weer een kerstupdate uit. Met de ‘Festive Surprise’-update konden GTA 5-spelers weer de kerstsfeer ervaren, met gratis kerstcontent en sneeuw.

Om 2018 in te luiden bracht Rockstar Games vorige week de Lampadati Viseris uit. De Sports Cla ic is voor 875 duizend GTA$ verkrijgbaar via Legendary Motorsport. Wanneer er met het voertuig naar een Vehicle Workshop in de Mobile Operation Center of Avenger gaat kan het uitgerust worden met twee machinegeweren.

Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou