De Gamecube heeft er een nieuwe actiegame met speelgoed bij. De game, die officieel nog geen naam heeft, is gebaseerd op het in de jaren '80 erg populaire speelgoed 'Zoids'.

In 1999 is er al een keer een televisieserie met dit speelgoed in de hoofdrol gemaakt, en nu komt er dus een game. Er is nog bar weinig over bekend, en het enige screenshot is een vage magazine scan en zo te zien ook nog eens van een multiplayer battle, maar 1 ding weten we: het wordt een soort combat-game. 'Oorlogje' spelen met speelgoed, dus.

The ゾイド the animal which Tommy sold to the eighties with Plamodel which designs mechanically in the model, real popularity was gathered with good quality of setting and design. One timewise form was lowered, but revival, presently the animation " ZOIDS " which designates " the machine animal new century ZOIDS " of the roller roller as the original is televised in 99, popularity is gathered even now e.g., is sold many software even such as game boy advance. Plamodel or is not only resale and the new work large number appear and increase.

Vertaling uit het Japans door Babelfish.Op de World Hobby Fair, die vandaag moet beginnen, zal de game in volle glorie worden onthuld. Verwacht dan betere screens, een naam voor de game en vooral info over wat je nou helemaal moet doen in deze game.