Meer sites bevestigen geruchten over remasters Grand Theft Auto 3-trilogie

Meer sites bevestigen geruchten over remasters Grand Theft Auto 3-trilogie

Na de gisteren verschenen reportage van Kotaku claimen nu meer websites te hebben vernomen dat er remasters van Grand Theft Auto 3, Grand Theft Auto: Vice City en Grand Theft Auto: San Andreas in de maak zijn.

Gisteren publiceerde Kotaku een reportage waarin het meldt dat de remasters in de maak zijn en ergens eind oktober of begin november moeten uitkomen. Ze zouden op Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox-consoles, pc, Google Stadia en mobiele telefoons verschijnen, al zouden de pc- en mobiele versies ook doorgeschoven kunnen worden naar volgend jaar.

Sinds het verschijnen van de reportage, zijn er andere gamesites die claimen soortgelijke berichten van hun bronnen te hebben vernomen. Zo melden VideoGamesChronicles en Gematsu hetzelfde. Opvallend genoeg noemt Gematsu het remakes - er lijkt onduidelijkheid te zijn over of het om remasters of remakes gaat.

Volgens Kotaku en de andere sites zouden de nieuwe versies in Unreal Engine worden gemaakt en zouden ze een "combinatie van nieuwe en oude graphics" bevatten. Eén van de bronnen claimt een remaster in actie te hebben gezien en meldt dat het hem doet denken aan een GTA-game met mods. De remasters zouden door Rockstar Dundee worden ontwikkeld.

Rockstar zelf heeft nog niets bevestigd.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Super tof, mijn favoriete games waarvan ik ooit hoopte dat er een remaster van zou komen.... Echter denk ik dat het merendeel van ons wacht op een nieuw deel i.p.v. het blijven uitmelken van...

0

@JustSafety We zijn inmiddels toe aan deel... 13? 14? Ergens in die richting. GTA 5 was immers niet de 5e GTA game. Dat heb ik ook wel eens uitmelken horen noemen, maar in het geval van GTA is het blijkbaar niet zo.

0
test

@gimbal2 Het verschil is dat ieder deel wel degelijk compleet anders is. Compleet nieuwe wereld, nieuw verhaal/characters, niet gameplay/gameplay-elementen. Uitmelken bedoeld men voornamelijk wanneer dezelfde game met een paar nieuwe maps/skins/wapens opnieuw uitgebracht wordt, zoals Call of Duty.

0

Eerst maar eens bewegend beeld van ingame gameplay. Wellicht dat ik nog geinteresseerd raak.

0

Aanbevolen voor jou