Rare spreekt over aankomende Sea of Thieves-content | Gamer.nl

Rare spreekt over aankomende Sea of Thieves-content | Gamer.nl

Sea of Thieves-ontwikkelaar Rare heeft laten weten dat er meer content aan zit te komen voor de piratengame. Het team achter het spel laat via hun forum weten wat de status van het spel is.

“We krijgen de vraag over de content van Sea of Thieves vaak te horen en begrijpen dat spelers graag willen weten wat onze plannen zijn voor de toekomst van het spel.” laat Rare weten. “De planning gaat op dit moment uit naar de volgende reeks van prioriteiten en we pa en onze bestaande plannen aan op basis van de feedback die we hebben ontvangen.” De ontwikkelaar laat weten dat het binnen een paar weken met meer informatie komt.

Evenementen

Rare laat in de blog weten dat dat het bezig is met plannen voor de post-launch van Sea of Thieves inclusief evenementen. “We zijn bezig met tijdelijke evenementen, dus voor een weekend kunnen spelers bijvoorbeeld een personage tegenkomen die zij nog nooit eerder hebben gezien die hen op een quest kan sturen om een verloren item te zoeken voor een beloning.”

Tot nu toe zijn er nog geen evenementen naar Sea of Thieves gekomen, wel organiseerde de makers een heuse schattenjacht voor de fans van het spel. Hierbij moesten deelnemers vijftien puzzels oplo en en konden zij een gouden bananen winnen ter waarde van 80.000 Britse pond.

Sea of Thieves huisdieren

Huisdieren

In februari liet Rare weten dat het in plaats van lootboxes virtuele huisdieren die individueel gekocht kunnen worden aan de game toevoegt. De ontwikkelaar laat weten dat dat het aantal soorten huisdieren nog onzeker is, maar dat het kan bevestigen dat er papegaaien, apen en katten naar het spel komen. Deze huisdieren lopen rond en iedereen, dus niet alleen de eigenaar, heeft er interactie mee.

"De huisdieren geven spelers geen voordeel, maar ze kunnen opgepakt worden net als alle andere voorwerpen. Zo kunnen ze afgevuurd worden met een kanon of voor de grap van boord gegooid worden. Geen zorgen, ze komen weer terug." aldus executive producer Joe Neate.

Verder laat de ontwikkelaar van Sea of Thieves weten dat het bezig is met de optie om spelers meer aanpa ingsmogelijkheden hebben voor hun schip en er onder andere meer instrumenten en een spreekhoorn naar het spel komen. Bekijk hier het volledige overzicht van Rare over de game.

Sea of Thieves is nu beschikbaar voor Windows 10 en Xbox One.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou