Meer PlayStation-exclusieve content onthuld voor Marvel's Avengers

Meer PlayStation-exclusieve content onthuld voor Marvel's Avengers

Nadat gisteren werd onthuld dat Spider-Man alleen op PlayStation-consoles te spelen is in de aankomende game Marvel's Avengers, is er nu nog meer Sony-exclusieve content aangekondigd.

Het gaat onder andere om speciale events in de game, beloningen en dertig dagen eerder toegang tot bepaalde cosmetische voorwerpen voor alle helden. Ontwikkelaar Crystal Dynamics noemt de Legendary Outfit, Legendary Emote, Epic Takedown en een naamplaatje voor elke nieuwe held die uitkomt. Dat geldt ook voor de zes helden die speelbaar zijn bij de release van de game.

In een post op PlayStation Blog legt Crystal Dynamics ook uit dat PlayStation-spelers exclusieve uitdagingen kunnen spelen in de game. Het gaat om zogenoemde Community Challenges, waarbij alle spelers samen moeten werken om een groter doel te bereiken. Er wordt gewerkt aan een aantal uitdagingen die exclusief voor PlayStation zijn.

Uitgever Square Enix kondigde gisteren aan dat superheld Spider-Man alleen speelbaar wordt voor eigenaren van een PlayStation-console. Het nieuws kreeg aardig wat kritiek te verduren op social media. Sommige gamers vinden het niet eerlijk dat Xbox- en pc-spelers, die evenveel geld betalen voor hun game, minder content krijgen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Treurig dat het zo moet gaan, maar dit spel was al een tijdje van mijn radar gevallen dus ik ben bang dat ik er vannacht niet minder om zal slapen.

0
test

Spider-Man is logisch. Sony heeft een exclusieve licentie op het personage via Insomniac Games dus het is al heel wat dat Square Enix het personage überhaupt mag gebruiken in het spel.

0
test

@JMG Je moet alleen niet vergeten dat op de films na Spider-Man gewoon het bezit is van Marvel. Daarom zie je bijvoorbeeld in de PS4 game ook de Marvel trademark en heet de game officieel Marve's Spider-Man. En de deal tussen Sony en Insomniac hebben we nooit echt details over gehad, het lijkt me dat die deal alleen voor Spider-Man games is en niet het personage zelf, hij zit namelijk ook gewoon in MUA3 en dat is een Switch exclusive.

0
test

@poklaan MUA3 zal wel een aparte licentie zijn. Feit is dat Insomniac een exclusieve licentie heeft. Dat Spider-Man op de films na volledig eigendom is van Marvel klopt. Sony had the oorspronkelijk ook de rechten voor tv, maar deze hebben ze ingeruild voor animatiefilm rechten.

0

Aanbevolen voor jou