Meer openwereldgames krijgen multiplayer volgens Red Dead-schrijver | Gamer.nl

Meer openwereldgames krijgen multiplayer volgens Red Dead-schrijver | Gamer.nl

Tijdens een masterclass heeft Christian Cantamessa, schrijver van Red Dead Redemption, zijn visie over de toekomst van openwereldgames gedeeld.

Cantame a hield een mastercla in het wetenschapsmuseum Cité des Sciences et de l'Industrie in Parijs. Tijdens zijn toesprak zei hij dat openwereldgames tegenwoordig nagenoeg hun eigen genre hebben en dat het een mooie manier is om spelers de controle te geven over hun spelervaring.

Volgens Cantame a mi en de meeste openwereldgames samenhang tu en het verhaal, multiplayer en de dynamiek van een openwereldgame. Wel zegt hij dat dit in de toekomst gestroomlijnd zal worden.

Ook noemde hij The Legend of Zelda: Breath of the Wild tijdens zijn toespraak als voorbeeld van een goede openwereldgame. Cantame a denkt dat bepaalde elementen uit Breath of the Wild in toekomstige openwereldgames geïmplementeerd zullen worden.

Verder heeft hij niets over Red Dead Redemption 2 gemeld tijdens de mastercla . Onlangs kwam het nieuws naar buiten dat de game werd uitgesteld naar 2018.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou