Nieuws
Red Dead Redemption

Meer openwereldgames krijgen multiplayer volgens Red Dead-schrijver

Openwereldgames zijn de toekomst

Geschreven door Brian Artiles Govita op
Tijdens een masterclass heeft Christian Cantamessa, schrijver van Red Dead Redemption, zijn visie over de toekomst van openwereldgames gedeeld.

Cantamessa hield een masterclass in het wetenschapsmuseum Cit├ę des Sciences et de l'Industrie in Parijs. Tijdens zijn toesprak zei hij dat openwereldgames tegenwoordig nagenoeg hun eigen genre hebben en dat het een mooie manier is om spelers de controle te geven over hun spelervaring.

Volgens Cantamessa missen de meeste openwereldgames samenhang tussen het verhaal, multiplayer en de dynamiek van een openwereldgame. Wel zegt hij dat dit in de toekomst gestroomlijnd zal worden.

Ook noemde hij The Legend of Zelda: Breath of the Wild tijdens zijn toespraak als voorbeeld van een goede openwereldgame. Cantamessa denkt dat bepaalde elementen uit Breath of the Wild in toekomstige openwereldgames geïmplementeerd zullen worden.

Verder heeft hij niets over Red Dead Redemption 2 gemeld tijdens de masterclass. Onlangs kwam het nieuws naar buiten dat de game werd uitgesteld naar 2018.

Bron: Dual Shockers

Dit artikel delen:

Lees meer

Consumentenversie van Scorpio krijgt mogelijk ook display volgens Major Nelson Sony over PS4 Pro, PSVR, Vita en backwards compatibility
0

Reacties op: Meer openwereldgames krijgen multiplayer volgens Red Dead-schrijver

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.