Nieuws
spiderman

Omvang en andere details Spider-Man: Miles Morales onthuld

Miles woont in Harlem

Geschreven door Jolien Mauritsz op
Er is meer informatie naar buiten gekomen over Spider-Man: Miles Morales voor PlayStation 5. De informatie is door ontwikkelaar Insomniac Games onthuld in een blog.

Er ontstond de nodige verwarring toen de nieuwe Spider-Man-game werd aangekondigd tijdens de PlayStation 5-presentatie. Zo maakte een hoofd bij PlayStation bekend dat Miles Morales een uitbreiding was van de in 2018 uitgekomen Spider-Man voor PlayStation 4. Ontwikkelaar Insomniac Games kwam snel met het antwoord dat het gewoon om een losstaande game ging. Nu heeft Insomniac Games wat meer informatie over de nieuwe Spider-Man-game onthuld. Zo speelt de game zich ongeveer een jaar na de gebeurtenissen van de vorige game af tijdens kerstmis.

In Spider-Man: Miles Morales woont Miles in de New Yorkse wijk Harlem. In de wijk vindt een oorlog plaats tussen een energiebedrijf en een high tech-leger waar Miles middenin zit. Insomniac vergelijkt Spider-Man: Miles Morales met de game Uncharted Lost Legacy, een losstaande game van de Uncharted-franchise met een wat kleinere omvang dan de hoofdgames. De nieuwe Spider-Man-game bevat ook near instant loading, ray-tracing en 3D Audio.

Deblogpostsluit af dat fans zich geen zorgen hoeven te maken over de afwezigheid van Pete Parker. “Zijn verhaal is nog lang niet klaar”, zegt de ontwikkelaar in het blog. Spider-Man: Miles Morales komt dit najaar uit op de PlayStation 5. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Dit artikel delen:

Lees meer

Cyberpunk 2077 uitgesteld naar 19 november Live om 23:00 uur: Kijk met ons mee naar de EA Play-presentatie
3

Reacties op: Omvang en andere details Spider-Man: Miles Morales onthuld

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  darkmanwls

  • 18 juni 2020 18:10
  Dat de game wat kleiner is maakt natuurlijk niet uit als de prijs ook wat kleiner is.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  poklaan

  • 19 juni 2020 02:21
  Hopelijk is dit dus gewoon een €40 game van een uurtje of 10 die ons laat zien hoe Miles de tweede Spider-Man komt, en in Spider-Man 2 zal hij dus een volwaardige tweede Spider-Man zijn. Kijk nu al uit wat Insomniac gaat doen met dat, ik sta wel open voor co-op zolang je de game ook prima in je eentje uit kan spelen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  kleinekoosjer

  • 19 juni 2020 09:37
  'Omvang onthuld'.. maar we houden het nog even geheim (..??)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.