Nieuws
assassin's creed valhalla

Meer informatie over Eivor in Assassin's Creed Valhalla bekend

Beide Eivors zijn canon

Geschreven door Jolien Mauritsz op
Darby McDevitt, de narrative director voor Assassin's Creed Valhalla, heeft meer informatie gegeven over de aanpak van de mannelijke en vrouwelijke hoofdpersonage Eivor in de game. Dit deed hij via een video op Twitter.

Eerder maakte de ontwikkelaar bekend dat zowel de mannelijke als vrouwelijke Eivor canon zijn in Assassin's Creed Valhalla. Dit was in eerdere games niet het geval. Zo was Kassandra canon als speelbaar personage in Assassin's Creed Odyssey en haar broer Alexios niet. Via Twitter geeft McDevitt aan hoe ze de twee Eivors beide canon gaan maken.“We willen dat ons personage, Eivor, zich in een samenhangende omgeving bevindt en een eigen persoonlijkheid heeft”, zegt McDevitt.

Net als in Odyssey zijn er in Valhalla dialoogopties waar spelers kunnen kiezen hoe ze willen reageren. Volgens McDevitt gaan de opties in Valhalla bij beide Eivors passen. “Als iemand tegen jou aan het liegen is, kan jouw personage kiezen om ze op de leugen te betrappen of daar even mee te wachten om te zien of jouw personage meer informatie kan verzamelen of te ontdekken waar die leugen eigenlijk heen gaat,” legt McDevitt uit, “Op deze manier heb je aan het einde van de game altijd het gevoel dat jouw Eivor, Eivor was, ondanks de keuzes die je hebt gemaakt”. De tweet is hieronder te bekijken.

Assassin's Creed Valhalla komt dit najaar uit oppc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en Google Stadia. Een exacte releasedatum is nog niet bekend. Volgens de laatste geruchten moet de game in oktober uitkomen.

Dit artikel delen:

Lees meer

The Last of Us Part 2 lijkt verbod te krijgen in Midden Oosten No Man's Sky volgende week naar Xbox Game Pass
2

Reacties op: Meer informatie over Eivor in Assassin's Creed Valhalla bekend

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Millman7

  • 26 mei 2020 17:47
  Ofterwijl: de dialoogopties maken geen ruk uit net als in Odyssey

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Donkervoort

  • 26 mei 2020 20:43
  @Millman7 Nee haha, toch zin om deze game te spelen op de ps5

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.