Meer informatie over Eivor in Assassin's Creed Valhalla bekend

Meer informatie over Eivor in Assassin's Creed Valhalla bekend

Darby McDevitt, de narrative director voor Assassin's Creed Valhalla, heeft meer informatie gegeven over de aanpak van de mannelijke en vrouwelijke hoofdpersonage Eivor in de game. Dit deed hij via een video op Twitter.

Eerder maakte de ontwikkelaar bekend dat zowel de mannelijke als vrouwelijke Eivor canon zijn in Assassin's Creed Valhalla. Dit was in eerdere games niet het geval. Zo was Kassandra canon als speelbaar personage in Assassin's Creed Odyssey en haar broer Alexios niet. Via Twitter geeft McDevitt aan hoe ze de twee Eivors beide canon gaan maken.“We willen dat ons personage, Eivor, zich in een samenhangende omgeving bevindt en een eigen persoonlijkheid heeft”, zegt McDevitt.

Net als in Odyssey zijn er in Valhalla dialoogopties waar spelers kunnen kiezen hoe ze willen reageren. Volgens McDevitt gaan de opties in Valhalla bij beide Eivors passen. “Als iemand tegen jou aan het liegen is, kan jouw personage kiezen om ze op de leugen te betrappen of daar even mee te wachten om te zien of jouw personage meer informatie kan verzamelen of te ontdekken waar die leugen eigenlijk heen gaat,” legt McDevitt uit, “Op deze manier heb je aan het einde van de game altijd het gevoel dat jouw Eivor, Eivor was, ondanks de keuzes die je hebt gemaakt”. De tweet is hieronder te bekijken.

Assassin's Creed Valhalla komt dit najaar uit oppc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en Google Stadia. Een exacte releasedatum is nog niet bekend. Volgens de laatste geruchten moet de game in oktober uitkomen.

Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ofterwijl: de dialoogopties maken geen ruk uit net als in Odyssey

0
test

@Millman7 Nee haha, toch zin om deze game te spelen op de ps5

0

Aanbevolen voor jou