Onlangs lekte de eindejaars line-up van Electronic Arts uit op een persconferentie in Zoetermeer. In deze line-up troffen we onder andere een spel aan waarin de superhelden van Marvel centraal zouden staan. Vandaag is er wat meer informatie beschikbaar gekomen omtrent dit project.

In een interview op de website Newsarama.com, vertelt schrijver en filmmaker Greg Pak over zijn huidige projecten. Eén van deze projecten was een stripboekenreeks met de naam Marvel Nemesis: The Imperfects, waarin de superhelden van Marvel het opnemen tegen nieuwe, nooit eerder vertoonde superhelden, bedacht door de mensen bij EA.

De stripboeken dienen als een voorproefje voor een computergame die EA de komende herfst uit zal brengen. Hierin komt een buitenaardse wetenschapper op aarde in aanraking met de superhelden van Marvel en besluit hij zelf een leger superhelden op te richten. Specifieke informatie over de superhelden die EA bedacht heeft, wil Greg helaas niet kwijt. Wel zegt hij dat we enkele erg bijzondere, creatieve creaties kunnen verwachten.