Nieuws
Call of Duty: Modern Warfare 2

Meer informatie over Call of Duty: Modern Warfare 2 volgt zondag

Er worden ook bètacodes weggegeven

Geschreven door Michel Musters op
Aanstaande zondag deelt Activision meer informatie over Call of Duty: Modern Warfare 2.

Dat liet ontwikkelaar Infinity Ward in een tweet weten. Op 7 augustus wordt namelijk de Call of Duty League Championship gehouden - de uitzending zal in Nederland pas in de nacht te zien zijn. Hoe dan ook zullen "leden van Infinity Ward nieuwe informatie over Modern Warfare 2 delen". 

Activision is ook van plan om bètacodes voor de game weg te geven tijdens het evenement. Iedereen die fysiek aanwezig is ontvangt er sowieso een, maar kijkers van de livestream maken er ook kans op.

Call of Duty: Modern Warfare 2 komt op 28 oktober naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc - inclusief Steam. De game wordt ontwikkeld door Infinity Ward, dat ook werkt aan Warzone 2.0, dat naast de eerste Warzone zal bestaan en ook later dit jaar moet verschijnen.

Activision liet onlangs weten aan Call of Duty-gerelateerde content voor te bereiden voor release in 2023. Dit ondanks eerdere berichtgeving waaruit bleek dat er geen nieuwe mainline Call of Duty-game uit zou komen in dat jaar.

Dit artikel delen:

Lees meer

Square Enix eist verwijdering details nieuwe Tomb Raider-game Stardew Valley-maker toont nieuwe game Haunted Chocolatier
0

Reacties op: Meer informatie over Call of Duty: Modern Warfare 2 volgt zondag

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.